Uutiset Eeva Lehtinen Master Dressagen johtoon 19.11.2018

Eeva Lehtinen Master Dressagen johtoon 19.11.2018

Eeva Lehtinen aloittaa marraskuussa Master Dressage Oy:n operatiivisena johtajana. Lehtisen toimenkuvana on huolehtia Lahan Ratsastuskeskuksen päivittäisestä toiminnasta ja ratsastuskeskuksen edelleen kehittämisestä.

Ensi vuonna järjestettävä neljäs Tulevaisuuden Toivot ja Tähdet -tapahtuma on myös Lehtisen vastuulla. TTT IV-tapahtuma tulee olemaan lajissaan ainutlaatuinen Lahassa ja ylipäätään Suomessa. Kansainvälisten kilpailuluokkien lisäksi luvassa on jo neljännen kerran järjestettävä ratsuhevoshuutokauppa sekä huippuluokan show-ohjelmaa.

Eeva Lehtinen on aiemmin työskennellyt Suomen Hippoksella jalostuspalveluissa vastuullaan ratsuhevoset ja ratsuponit.

Lisätietoja
Milko Tuominen, milko@ypt.fi, 0400-421215

19.11.2018 alkaen
Eeva Lehtinen, eeva@masterdressage.fi, 044-3511333

Siirry työkalupalkkiin