LahaRa Ry – 2012

Pikkujoulut 24.11.

Syyskokouskutsu

Lahan Urheiluratsastajat Ry:n syyskokous 24.11.2012

KOKOUSKUTSU
Lahan Urheiluratsastajat Ry:n ( Lahara) sääntömääräiseen syyskokoukseen
Aika :         24.11.2012 klo 17.00
Paikka:     Tallin Kerhohuone

ESITYSLISTA

 1. Kokouksen avaus ja esityslistan hyväksyminen
 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri  ääntenlaskijat ja pöytäkirjan tarkastajat
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. Käydään läpi toimintakertomus vuodelta 2012
 6. Vahvistetaan jäsenmaksut vuodelle 2013
 7. Käydään läpi seuran talousarvio vuodelle 2013
 8. Käydään läpi seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2013
 9. Valitaan erovuoroisten hallitusten jäsenten tilalle uudet jäsenet
 10. Valitaan tilintarkastajat seuraavaa toimintakautta varten
 11. Muut esille tulevat asiat
 12. Kokouksen päättäminen

TERVETULOA

Syystiedote 2012

Hei!

Paljon on kertynyt asiaa tälle syksylle! Laitan vielä ”eräpäivien” lähestyessä muistutusviestiä syksyn tapahtumista, mutta tässä koosteena suunniteltua syksyn toimintaa.

Lahassa on syksyllä taas monia hienoja valmennuksia, ja LahaRa järjestää näihin buffetin katsojien ja valmennettavien iloksi. Tule mukaan myymään: saat seurata valmennusta ilmaiseksi ja osallistut samalla seuran varainhankintaan! Myös myytäviä otetaan vastaan. Tulevia valmennuksia, joissa LahaRa myy kuumaa kahvia ja hyviä leivonnaisia:

22.-23.9. Thomas Sigtenberggaard
6.-7.10. Thomas Sigtenberggaard
21.-22.10. Christoph Hess
10.-11.11. Thomas Sigtenberggaard
8.-9.12 Thomas Sigtenberggaard

LahaRalta on lähdössä mahtava 14 hengen porukka kohti HIHS:ta kannustamaan ja seuraamaan huippuratsastusta: ilmoittautuneet voivat hakea liput Tainalta kuittia vastaan.

Uusien hienojen seuravaatteiden tilaus on käynnistynyt! Tämän syksyn kostyymiksi on valikoitunut toppaliivi (25e) ja huppari (19e), hinnat sisältävät LahaRalaisten alen 10e/tuote. Sovitusmahdollisuus on Lahan tallilla (vaatteet tulevat sinne reilun viikon kuluttua). Tilaa viimeistään 9.10.12 mennessä Lahan tallin ilmoitustaululla olevaan listaan tai lähettämällä minulle viestiä. Seuravaatteet toimitetaan marraskuun aikana.

Esra järjestää mielenkiintoisen ja tärkeän koulutuksen kilpailujen järjestämisestä 3.-4.11.2012 Riihimäellä. Yksi syy, miksi LahaRa on huonosti kilpailuja viimeaikoina järjestänyt, on juuri osaavien toimihenkilöiden puute. LahaRa tukeekin koulutukseen osallistuvia jäseniään yhteensä 120 e, mikä jaetaan kaikkien osallistujien kesken. Tuen saa kuittia vastaan. Alla linkki, josta lisätietoja.
Kilpailujen järjestäminen ja turvallisuuspäällikkökoulutus sekä kanslia- ja tulospalvelukoulutus (Kipa, Equipe ja Atu)

Kilpailuavustuksena tältä vuodelta maksetaan puolet kilpailulisenssin hinnasta (alue/kansallinen). Edellytyksenä on sijoitus ko tasolta. Lähetä avustuksen saamiseksi 18.11.2012 mennessä Päiville (paivi.koskinen10@gmail.com) pankkitietosi ja kopio tuloslistasta, jossa sijoituksesi näkyy.

Marraskuussa on tulossa seuran syyskokous, jonne saa kaikki seuralaiset tulla! Syyskokouksessa erovuoroisten hallituslaisten tilalle valitaan uudet touhuajat (2kpl). Jos tunnet tarvetta päästä lähemmin käsiksi seuran päätöksen tekoon, niin kannattaa hakea leppoisten hallituslaisten joukkoon kokoustamaan n. kerran kuussa ja suunnittelemaan tulevaa.
Syyskokouksen kanssa samana päivänä pidetään pikkujoulut: seura tarjoaa glögiä ja jouluherkkuja vapaan seurustelun ohessa. Näistä lisätietoa myöhemmin.

Syysterveisin,
Tuuli Salovuori, jäsensihteeri (p 0503751987)

PS. SRL on alentanut jäsenhintansa puoleen nyt loppuvuodeksi! Jos siis lähipiirissäsi on joku, jonka uskoisit haluavan liittyä LahaRaan, niin minuun voi olla yhteydessä asian tiimoilta.
Seura sponsoroi osan hinnoista. Toppaliivin hinnaksi jää 25 euroa ja hupparin hinnaksi 19 euroa. Mallit sovitettavissa Lahassa viimeistään viikolla 40.

LahaRalla nyt oma steward

Anneli Hämäläiselle myönnetty steward-oikeudet SRL kokouksessa: Hämäläinen Anneli, LahaRa, steward, alue (koulu, vammais).

Onnittelut Annelille!

Pilatesta ja hierontaa

Aira Toivolan Pilatesratsastukseen taas mahdollisuus syyskuussa 7.9 ja 21.9.2012 klo 17.00 alkaen.

Mahdollisuus huollattaa myös omaa kroppaa hierojalla, Ari Toivola, tallin kerhohuoneella!

Ilmoittautuminen näihin tallin ilmoitustaululla olevaan listaan (lista & hinnasto liitteenä).

Muistutuksena vielä Jäsensihteeri Tuulin aijempi viesti Elojuhlista ja HIHS-kävijäkisasta.

Muista ilmoittautua ajoissa!

Elojuhlat 18.8.2012

Tervetuloa!

Kevätkokouksen antia

Hei!

Kevätkokouksessa suunnittelimme muutamia tapahtumia nyt kesälle ja syksylle. Tallin valmennuksissa pidämme vanhaan tapaan buffaa, mikä onkin iso osa seuran varainhankintaa. Näihin myyjät ja leivonnaiset ovat tervetulleita!

Seura osallistuu HIHS kävijäkisaan la 20.10.2012 päivänäytökseen ja samalla vietetään pikkujouluja. Tarkoitus on siis kerätä mahdollisimman paljon katsojia samaan porukkaan (seuralla ei väliä, SRL jäsenyys pitää olla), jolloin saamme -20% alennusta lipuista.

Lisäksi LahaRa tukee jäseniään 15e/jäsen. Näytöksen jälkeen suuntaamme vielä yhdessä ulos syömään. Lisää tietoa liiteessä, sitovat ilmoittautumiset 19.8. mennessä Tainalle (taina.kuismin@peab.fi) tai tallin seinän listalle!

Tulevia tapahtumia:

kesäjuhlat 18.8.

HIHS ja pikkujoulut 20.10.

kilpailuharjoitukset mahdollisesti syksyllä

Kesäterveisin,

Tuuli Salovuori, jäsensihteeri

Katso lisätietoja Horse Show retkestä.

Kevätkokous 13.6.2012

Hei!

Kiitos kaikille hienosti sujuneesta kouluaitatalkoosta ja sitäkin mahtavammin menneestä kouluratsastuksen harjoituskilpailusta! Saimme kiitokset mm hienosta asenteesta ja reippaasta osanottajamäärästä vaikka oli äitienpäivä.

LahaRan kaikille jäsenille avoin kevätkokous pidetään ensi ke 13.6.

klo 19 Lahan tallin kerhohuoneella. Jos mieleen on tullut toiveita kesän ja syksyn toiminnasta, on kokous oiva paikka tulla niistä kertomaan. Ja tulla saa vaikka vain kuuntelemaan ja rupattelemaan kahvikupin äärelle. Liitteenä virallinen kutsu. Tervetuloa!

Lämmintä kesää kaikille!

T. Tuuli Salovuori, jäsensihteeri, p 0503751876

Kilpailuharjoitukset 13.5.2012

Ann

Laura

Ilona

Hanne

Linda

Minna

Satu

Miila

Laura

Virva

Kouluaitojen kunnostustalkoot 21.4.2012 klo 11 alk.

Tule viettämään kanssamme talkoopäivää kouluaitojen kunnostuksen ja maalauksen parissa, myös perheenjäsenet ovat tervetulleita!

Varustaudu hanskojen ja suojavaatteiden kera.

Muutamalta sahaus-ja naulaustaitoiselta toivomme omia työkaluja matkaan.

LahaRa tarjoaa lämpimän ruoan ja juotavaa.

Seurallemme maalit on lahjoittanut Esko Nurmisen Maalaamo Oy. Pensselit ja ohentimet tarjoaa YmpäristöPalvelut Tuominen Oy.

Säävaraus, lämmintä oltava vähintään +5.

Jotta osaisimme arvioida talkooeväiden määrää, ilmoittaudu ke 18.4.mennessä tallin seinällä olevaan listaan tai sähköpostitse Taina Kuisminille.

Siirry työkalupalkkiin