Yhteistyössä

Menestystä ei saavuteta yksin

Ratsastajan ja hevosen lisäksi menestykseen vaaditaan vuosien, jopa vuosikymmenien harjoittelun lisäksi toimiva tukiverkosto. Eivätkä pienet onnenpotkutkaan ole haitaksi tässä lajissa!

Yhteistyökumppanit ja sponsorit helpottavat osaltaan matkaa menestykseen. Omalta osaltani pyrin edustamaan heitä toiveitten mukaisesti ja yritysten arvoja kunnioittaen.
Yhteistyökumppaneiden tukiverkko on muodostunut saman henkisistä ihmisistä ja yrityksistä.

Ympäristöpalvelut Tuominen Oy haluaa osaltaan erottautua laumasta, kuten minäkin. Yritys tekee työtä puhtaamman ja kauniimman ympäristön puolesta. Omalta osaltani luonto kuuluu oleellisesti työhöni.

Suuri kiitos kuuluu myös työntekijöilleni, valmentajilleni, hevostenhoitajilleni, eläinlääkäreille, hevoshierojille, ystävävilleni ja kaikille ketkä osaltaan auttavat tietäni menestykseen.

ypt.jpegYmpäristöpalvelut Tuominen Oy
Puhtaamman ja kauniimman ympäristön puolesta.

lahara_logo.jpegLahan Urheiluratsastajat Ry on perustettu 2001.
Jäseniä on tällä hetkellä noin 50. Vuosittaiseen toimintaan kuuluu kilpailuharjoitukset ja useana vuonna on järjestetty aluekilpailut kouluratsastuksessa. LahaRa järjestää aktiivisesti buffetteja Master Dressagen valmennustilaisuuksiin ja toki vuosittain vietellään pikkujouluja ja muita mukavia tapahtumia. Seura myös tukee jäsenien osallistumista erilaisiin hevostapahtumiin.

LahaRa:n tiedotteita näet sivun vasemmasta palkista, LahaRa Ry tekstiä klikkaamalla.

Siirry työkalupalkkiin